Bereken HIER uw premieVergelijk uw uitvaartverzekering
Het verzekerd bedrag is het bedrag dat u wilt voorzien om uw uitvaart te bekostigen. Het gemiddelde is ongeveer 6000 euro.

Een uitvaartverzekering neemt een zorg weg zodat nabestaanden beschikken over geld om kosten van een uitvaart te kunnen bekostigen. De prijs van een uitvaart is gemiddeld 3000 tot 6000 euro. Hierdoor hebben familieleden alvast één zorg minder in de moeilijke periode na een overlijden. De verschillen in het aanbod merkt u meteen wanneer u deze uitvaartverzekeringen vergelijkt. 

Bij Vergelijkdirect kunt u een uitvaartverzekering afsluiten en afspraken maken bij verschillende partijen.

Een verzekering afsluiten is voor vele mensen een persoonlijke keuze. Een uitvaartverzekering afsluiten is dus ook een persoonlijke aankoop. Heeft u liever de goedkoopste uitvaartverzekering of zoekt u meer in uw uitvaartverzekering? Op Vergelijkdirect kunt u zelf kiezen welke uitvaartverzekering goed bij u past. U kunt ze hier online afsluiten of maak afspraken met de verzekeraar.

Vergelijkdirect vergelijkt verschillende partijen in de markt en wij tonen u direct alle premies van verschillende aanbieders.