Over Vergelijkdirect

Wie is Vergelijkdirect?
Vergelijkdirect focust zich op het vergelijken van verzekeringen en bankproducten. Onze missie is de bezoekers een duidelijke vergelijking te tonen en hen helpen een keuze te maken tussen de verschillende verzekeringen en bankproducten. Het is belangrijk dat u de juiste en volledige informatie vindt in de vergelijking. Via Vergelijkdirect kunt u de verzekering en bankproducten vergelijken. Wij zijn constant druk bezig om ons producten assortiment uit te breiden op onze website zodat u in de nabije toekomst meerdere vergelijkingen kunt maken.

Wat kan ik vergelijken op Vergelijdirect?
Op dit moment kunt u uitvaartverzekeringen, fietsverzekeringen en persoonlijke leningen vergelijken op Vergelijkdirect. Binnenkort kunt u hier ook terecht voor een vergelijking van reisverzekeringen, autoverzekeringen, hospitalisatieverzekeringen, brandverzekeringen, schuldsaldoverzekeringen … We werken eraan!

Waarom vergelijken wij?
Voordat u iets aankoopt of het nu een uitvaartverzekering is of een auto is het zeer belangrijk om de prijzen te vergelijken. Wat krijgt u nu eigenlijk voor uw geld en wat zijn de voorwaarden? Vergelijkdirect zoekt dit allemaal voor u uit.

Waarom vergelijken bij Vergelijkdirect

  • 100% onafhankelijk
  • Makkelijk en snel vergelijken
  • Gratis vergelijken
  • Extra informatie over het product

Waarom zou ik Vergelijkdirect.be gebruiken?
U vindt hier objectieve en betrouwbare informatie. We tonen u ook de details die een verzekeraar u niet meteen vertelt.
De juiste verzekering voor de juiste prijs vinden, dat maken we snel en makkelijk. Met enkele klikken kent u de prijs van alle verzekeringen die passen bij uw selectie.
Hoe vaak u hier ook verzekeringen vergelijkt, deze service is volledig gratis.

Lees meer over